Restauracja Regent
Rodzaje kuchni
kuchnia polska, kuchnia regionalna, kuchnia żydowska
Serwujemy
Menu:
zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, przekąska, danie wegetariańskie
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
klimatyzacja, internet, danie na miejscu
Organizujemy
bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe
Specjalność zakładu
Kugel ryżowy podany z duszonymi jabłuszkami
Kreplachy drobiowe smażone w tłuszczu
Indyk duszony w cymesie podany z kuglem pomarańczowym
Informacje dodatkowe
Restauracji Regent powita Państwa bogactwem smaków i aromatem podlaskiej kuchni. Autorskie menu miejscowego szefa kuchni to wyraz mieszanki kulturowej regionu. W zimowe wieczory zapraszamy do naszej sali kominkowej, w której uraczymy jedyną w Polsce kawą po żydowsku.
„U Regenta” zatrzymał się czas i wciąż można tu odnaleźć atmosferę i smak dawnego Tykocina. Zapraszamy Państwa w kulinarną podróż.