Tawerna Pod Byczkiem
Rodzaje kuchni
kuchnia polska, kuchnia domowa
Serwujemy
Menu:
zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, przekąska, danie wegetariańskie
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Napoje: drink, kawa, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
ogródek, danie na miejscu, obsługa grup
Organizujemy
bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe
Informacje dodatkowe
Przestronne, nastrojowe wnętrza naszej Tawerny Pod Byczkiem, wyjątkowa atmosfera oraz niezwykłe bogactwo smaków i aromatów naszej kuchni sprawią, że każdy posiłek będzie dla Państwa wyjątkowym, niezapomnianym przeżyciem.
Serdecznie zapraszamy!
Specjalność zakładu
- Danie chłopa (opiekane talarki ziemniaczane z podsmażanym boczkiem, kiełbasą, cebulą, sadzonym jajkiem, keczupem, pieczarkami konserwowymi i ogórkiem kiszonym)
- Kotlet kapitański (schab przekładany boczkiem, cebulą i pomidorem podany z frytkami, talarkami lub ryżem i surówką)