Restauracja Logos
Rodzaje kuchni
kuchnia polska
Serwujemy
Menu:
zupa, sałatka, deser, kolacja, obiad, śniadanie
Napoje: kawa, piwo, wino, wódka
Napoje: kawa, piwo, wino, wódka
Atuty lokalu
klimatyzacja, danie na miejscu
Organizujemy
bankiet, impreza firmowa, impreza zamknięta, konferencja, przyjęcie okolicznościowe, wesele, komunia, chrzciny, stypa, urodziny, spotkanie we dwoje, spotkanie rodzinne, przyjęcie dla dzieci, spotkanie biznesowe
Informacje dodatkowe
Restauracja, mieszcząca się w podziemiach hotelu przygotowana jest dla 50 gości. Specjalizujemy się w kuchni fusion zbudowanej na tradycyjnych potrawach polskich i europejskich.
Wykorzystujemy wyłącznie ekologiczne, naturalne i świeże produkty od sprawdzonych dostawców.
Goście hotelowi otrzymują 15% zniżkę.
Zapewniamy usługi cateringowe na najwyższym poziomie, dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych klientów.
Specjalność zakładu
- Pieczona pierś z kurczaka zawinięta w szynkę parmeńską w aksamitnym sosie z szałwii i białego wina z ziemniakami rozmarynowo - czosnkowymi i pomidorkami z rukolą
- Pstrąg w ziołach pieczony na złotych talarkach z brokułami w parmezanie
- Polędwiczka wołowa w sosie pieprzowym z zieloną fasolką
- Penne ze pomidorkami koktajlowymi, szpinakiem i serem gorgonzola
- Migdałowe niebo
- Miętowy krem brulee
Właściciel nie załączył żadnych zdjęć lokalu